Hinnasto

Kortin koko on 14,5 cm x 10 cm ja kappalehinta on 1€. Hintaan lisätään postimaksu tilattujen korttien painon mukaan. Yritystoimintani on arvonlisäverotonta.

HUOM. Juhlavuoden 2017 tarjouksena vähintään 50 korttia tilannut saa persoonallisen säilytyspussin.

Lähetettyäsi tilauksen, saat sähköpostiisi laskun. Kortit postitetaan laskun maksamisen jälkeen noin viikon kuluessa.

Tulet kulkemaan hankkimasi korttinipun kanssa yhteistä matkaa vuosia, jopa vuosikymmeniä. Valokuvaamani kortit ovat mattalaminoituja kestämään kulutusta. Huomaat, kuinka kuvien avulla ilmaantuu esimerkiksi terapiakeskusteluissa nimiä sellaisillekin tunteille, joihin ei helposti löydy sanoja.

Kuva puhuu katsojansa henkilökohtaista kieltä ja auttaa tunteiden sanoittamisessa. Saat erilaisista kuvista työkalupakkiisi työvälineen vaikkapa terapiaistuntoihin, työnohjaus-, konsultaatio- tai tiimisessioihin. Kuvia käytetään vaikkapa tutkittaessa menneisyyttä, unelmoidessa tulevasta, tarkasteltaessa käynnissä olevia työ- ja elämäntilanteita tai ilmiöille sekä asioille etsittäessä yhteistä kieltä.

Korteilla saat myös mielenkiintoista ohjelmaa illanistujaisiin, perhejuhliin tai vaikka ystäväporukan tapaamiseen. Vain mielikuvitus on rajana. Voit esimerkiksi jakaa valokuvakortin sattumanvaraisesti osallistujille ja voitte yhdessä miettiä, mitä kivaa kukin kortti kertoo sen saajasta.

Terapiakortit

Tilauslomake